Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'După 1 iunie, vom reglementa sectorul turistic. Vrem să permitem sezonul estival'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban masca

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Vama Albița, unde a participat la întâmpinarea echipei medicale care a fost în misiune în Republica Moldova, că după data de 1 iunie va fi reglementat sectorul turistic și că intenția Guvernului este de a deschide sezonul estival.

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Vama Albița, că hotelurile sunt deschise din 15 mai, dar că sectorul turistic va fi reglementat după 1 iunie, potrivit mediafax.ro.

Citește și: OFICIAL - Noile restricţii de circulaţie în starea de alertă. Apare o nouă declaraţie pe propria răspundere/ MODEL

„Din 15 mai, hotelurile sunt deschise, singura restricție este legată de neutilizarea spațiilor comune de servire a mesei. Bucătariile se pot deschide, dar masa se va servi în regim de room service. În ceea ce privește sezonul estival sigur că probabil după data de 1 iunie vom reglementa sectorul turistic. Intenția noastră, sigur, e în măsura în care nu există o răspândire mai largă de cazuri de infectare, intenția noastră este, în condiții foarte bine reglementate, să permitem sezonul estival”, a declarat Ludovic Orban.

Acesta a mai spus că relaxarea restricțiilor se aplică gradual și că au fost până acum relaxate acele activități unde riscul epidemiologic este mai mic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.