Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, după ce USR a anunțat că nu susține o asumare a răspunderii pe buget: 'Am încredere că vor înțelege rațiunile deciziei noastre'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban juramant

Premierul Ludovic Orban a declarat marți, referitor la asumarea răspunderii pe legea bugetului pentru 2020, că speră ca partidele parlamentare să susțină acest demers. Declarația vine în contextul în care USR, prin poziția lui Claudiu Năsui, a spus că nu va susține asumarea răspunderii pe buget.

„Am încredere că vor înțelege rațiunile deciziei noastre, pentru că obiectivul nostru fundamental este ca până la data de 31 decembrie România să aibă un buget”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă parlamentarii, inclusiv cei de la PSD, vor depune amendamente le va lua în considerare, Ludovic Orban a răspuns: „Cu siguranță! Orice fel de amendament care este bine fundamentat, care poate să genereze efecte benefice, normal că suntem interesați să-l introducem în legea bugetului de stat. Nu contează de unde vine. (...) Există parlamentari care au idei foarte bune și care pot fi introduse în legea bugetului de stat”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.