Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban face un ultim apel către parlamentari: AVERTISMENT pentru cei care nu votează moțiunea

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, că cine îl mai susține pe Liviu Dragnea este „iresposabil și trădător de țară”. Acesta a făcut apel la toți parlamentarii să voteze joi moțiunea de cenzură a Opoziției împotriva Cabinetului Dăncilă.

Vezi și: SURSE - Liviu Dragnea și liderii PSD au DECIS: când se va da amnistia și grațierea

„Dragnea prin discursul de ieri (duminică-n.r) a arătat că este în stare să târască România în conflict cu toată lumea civilizată. Că se războiește cu aproape tot veea ce constituie baza democrației, economiei de piață, principiile care stau la baza UE. Cine mai stă astăzi alături de Dragnea este ori fricos, ori iresponsabil, dar este cu siguranță un trădător de țară. Este clar că cel mai mare inamic al României astzi este Liviu Dragnea și cu camarila toxică din jurul lui care riscă să scoată România din UE și de pe harta lumii civilizate”, a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședinței de luni a Biroului Executiv al PNL.

Acesta a făcut apel la parlamentarii din toate formațiunile să votezse joi moțiunea de cenzură împotriva Guvernului.

„Solicităm tuturor parlamentarilor indiferent de culoarea politică să înțeleagă că am trecut de ceasul al doisprezecelea și că singura cale de a opri prăbușirea României sub conducerea acestui dictator de tip latino-american, Liviu Dragnea este să voteze moțiunea de cenzură inițiată de opoziție”, a adăugat Orban.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, le-a cerut, duminică, deputaților Mircea Drăghici și Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiției, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcție a președintelui.

Moțiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, rușinea României” va fi citită luni începând cu ora 16:00 în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, urmând ca în ședința de joi, de la ora 10:00 să fie dezbătută și votată de parlamentari.

163 de parlamentari au semnat textul moțiunii de cenzură inițiată de Opoziție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.