Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban i-a INSTRUIT pe liberali cum să lupte cu PSD, la mitingul de la Teleorman: 'Cu ochii ei și cu parul pe ei'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a adus acuzații grave PSD în timpul mitingului PNL de la Teleorman. Liberalul susține că PSD va cumpăra voturi pentru Parlamentul European.

"Destul și-au bătut joc de noi, destul au condus prin frică, amenințare, în fiecare județ. Noi, PNL, garantăm că fiecare român va fi respectat, că va avea o șansă în viață și va reuși prin capacitatea lui, sprijin de autoritățile statului.

Citește și: EXPLOZIV Klaus Iohannis cere Camerei Deputaților REEXAMINAREA OUG pentru operaționalizarea SIIJ, către Camera Deputaților

Îi sperie pe toți oamenii că nu le mai dau ajutor social, că le închid magazinele, că nu le mai dau subvenția de la APIA, că nu mai primesc ajutorul pentru persoane cu handicap. Asta fac ei în Dâmbovița, în Teleorman și alte județe unde ei conduc, unde oamenii o duc rău și se tem să nu o ducă și mai rău. Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. (...) Cu ochii ei și cu parul pe ei. Sunăm imediat la 112", a declarat Ludovic Orban la Teleorman.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.