Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban i-a propus postul de ministru al Turismului lui Mohammad Murad: 'Domne, cred că nu ne cunoaștem suficient. Ludovic, nu prea merită'

Inquam Photos/ Daniel Stoenciu
Inquam Ludovic Orban Mohammad Murad Orban Murad

Ludovic Orban a avut o discuție privată cu milionarul Mohammad Murad căruia i-a propus un post de ministru în echipa sa în schimbul renunțării la candidatura pentru Primăria Constanța. Murad a declarat, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, că a refuzat oferta de a deveni ministru, dar a decis să nu mai candideze la Constanța, ci s-a dus mai la sud, la Mangalia, unde vrea să fie primar, începând din 27 septembrie.

În interviul acordat pentru STIRIPESURSE.RO, Mohammad Murad a relatat discuțiile private cu premierul Orban în care și-a expus nemulțumirea față de Nelu Tătaru și Raed Arafat.

Citește și: Doarme pe saci de bani! Averea uriașă a Clotildei Armand!

”I-am zis premierului: ”domnule Orban, trebuie să mă înțelegeți. Eu vreau să fac ceva să rămână în urmă. Le-am dat fetelor mele o avere suficientă, iar acum vreau să le dau un nume. Vreau să fac pentru oameni. Vin oameni și îmi mulțumesc pentru ce am făcut în România. Dar, eu am făcut pentru mine, în primul rând.”

Mi-a spus că nu poate să schimbe linia partidului. Am încercat să îl conving să facă Mangalia un oraș special. Eu i-am răspuns sec că ”diferența între mine și dumneavoastră, domnule prim-ministru, este că eu niciodată nu voi negocia politica României, nu a partidului. Asta e foarte important.”

Citește și: Liderul PSD Teleorman rupe rândurile și îi atacă pe Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: ‘Un blestem’

I-am spus domnului Orban. Mi-am arătat nemulțumirea mea față de domnul Arafat și față de domnul Tătaru. Ei fac niște declarații halucinante. Nu poți să spui tu, ca ministru, că litoralul este focar de infecție. Nu ai voie! Și i-am zis: ”domne, spune-i să zică de litoralul din Grecia, Turcia”.

Noi îi acuzăm că fac totul pe cârpeli. Orban mi-a spus așa, între patru ochi: ”Nu mai candidați la Constanța și vă pun ministrul Turismului!”. Și i-am spus așa: ”Domne, cred că nu ne cunoaștem suficient. Ludovic, nu prea merită. Niciodată nu fac un schimb între încrederea oamenilor în mine și ce am făcut până acum pentru un fotoliu cu patru roti. Nu sunt eu așa!”.

Citește și: Ieșire explozivă a celebrului actor Ion Haiduc referitoare la purtarea măștii pe scenă: Cine a spus asta habar nu are cu ce se mănâncă

Eu, în Constanța, cu PNL, aveam prima șansă. Avem 41%. Știe Orban. Chițac are 21%.”, a spus Mohammad Murad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.