Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi dă lecții lui Florin Cîțu: 'Am devenit sac de box pentru mulți colegi. Sunt obișnuit. Sigur, sunt obișnuit să fiu atacat de PSD, nu de colegi'

orban citu

Preşedintelr Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a participat la conferinţa de alegeri interne din cadrul Organizaţiei PNL Bistriţa-Năsăud, unde s-a lansat în predarea unei lecții pentru Florin Cîțu și susținătorii premierului la șefia PNL.

Orban i-a ironizat pe adepții lui Cîțu, după ce a fost îmbrâncit de bodyguarzii aduși de PNL Sector 4, tabără care îl susține pe premier, în ciuda faptului că este al treilea om în stat. Orban le-a spus liberalilor că este nu se aștepta să fie transformat în sac de box chiar de propriii colegi de partid.

Citește și: Ionel Dancă cere oprirea prigoanei din PNL: 'Trebuie să înceteze'

”Am văzut foarte multe discursuri legate de anumite îngrijorări, eu nu am adus nicio firmă de bodyguarzi la nicio conferinţă judeţeană. Văd că aici nu există firme de bodyguarzi. Eu nu am dat afară niciun membru al PNL dintr-o funcţie publică doar pentru că... doar pentru că nu mă susţine pe mine.

Nu vreau să mă plâng că am devenit sac de box pentru anumiţi colegi de-ai mei. Sunt obişnuit. Sigur că sunt obişnuit să fiu atacat de PSD, nu de colegi de-ai mei. Cu toate astea, vă garantez, nu voi răspunde. Voi avea exact mesajul meu pozitiv, proiectul meu, viziunea mea, obiectivele pentru PNL şi obiectivele sunt foarte simple: să păstrăm PNL pe primul loc şi să câştigăm toate alegerile din 2024. Împreună cu voi vom reuşi.”, a declarat, la Bistrița-Năsăud, șeful PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.