Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi ia peste picior pe cei de la PSD: 'Mă îndoiesc că o să se adune atâţia oameni ca să sprijine incompetenţa și analfabetismul funcţional'

Inquam Photos/Octav Ganea
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, se îndoieşte că se vor strânge un milion de oameni la mitingul PSD de susţinere a premierului.

Întrebat de jurnalişti, marţi, cu prilejul participării sale la o dezbatere, referitor la un posibil miting PSD în vederea susţinerii premierului la care ar putea participa un milion de oameni, Orban a declarat: "Parcă făcea miting pe altă temă. Eu mă îndoiesc că o să se adune atâţia oameni ca să sprijine incompetenţa, să sprijine analfabetismul funcţional, să sprijine absenţa oricărei calităţi pentru a exercita funcţia de prim-ministru".

Citește și: Liberalii amenință cu o nouă plângere penală: ”Ajunge…! Este clar că pe hoţi doar cătuşele îi sperie…”

Vicepremierul Paul Stănescu a afirmat marţi că, în funcţie de evoluţia situaţiei politice, va fi organizat un miting, pentru că PSD trebuie să se "reverifice" şi să vadă "dacă tot ce a făcut este susţinut", scrie agerpres.ro.

Întrebat dacă va mai avea loc un miting de susţinere a premierului, Stănescu a răspuns: "Cum a spus preşedintele Liviu Dragnea, da. (...) În funcţie de evoluţia situaţiei politice, sigur vom alege un moment şi sigur că acest miting va avea loc. Nu pot să vă spun eu data. Va fi tot o hotărâre într-un for al partidului în ceea ce priveşte data".

Citește și: Postare șocantă! Fotografii de colecție cu părintele Arsenie Boca în care ar semăna cu Liviu Dragnea

În opinia sa, la acest miting vor participa foarte mulţi oameni. "Foarte mulţi. Nu ştiu dacă peste un milion, un milion, dar foarte mulţi, pentru că trebuie, într-adevăr, să vedem dacă tot ceea ce am făcut noi până acum e susţinut, trebuie să ne dăm seama de lucrul ăsta şi să vedem lucrul ăsta, (...) să ne reverificăm", a precizat Stănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.