Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi liniștește pe români: Nava cu oi eşuată în Portul Midia nu prezintă niciun risc pentru sănătatea publică

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban Parlament

Premierul interimar Ludovic Orban a declarat, joi seară, că nava cu oi eşuată în Portul Midia nu prezintă "niciun fel de risc" pentru sănătatea publică.

"Nu este vorba de oi, este vorba de vas. Există declanşată, de mai multe săptămâni, operaţiunea de dezeşuare, de ranfluare a navei. Această operaţiune trebuie să se desfăşoare. Există, de asemenea, contractate şi toate celelalte operaţiuni care trebuie efectuate - incinerare şi celelalte categorii de operaţii - şi se vor realiza. Permanent au existat toate entităţile - Direcţia Sanitar-Veterinară, Direcţia de Sănătate Publică şi alte autorităţi ale statului - au monitorizat permanent şi au dat şi mesaje clare că nu există niciun fel de risc în privinţa aceasta", a precizat Orban, prezent la un eveniment aniversar al Federaţiei Industriei Hoteliere din România, întrebat pe acest subiect.

Citește și: Cutremur la Antena 3! O vedetă părăsește postul, după 10 ani! Anunț făcut de Radu Tudor

Nava Queen Hind, încărcată cu circa 14.600 de oi, s-a răsturnat pe 24 noiembrie 2019, la plecarea din Portul Midia, scufundându-se parţial. Echipajul format din 22 de marinari sirieni a fost salvat, scoase vii de la bordul vaporului fiind, în zilele de după incident, şi câteva sute de oi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.