Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban îi transmite fățiș lui Florin Cîțu că nu are șanse să câștige șefia PNL: 'Eu cunosc personal toți primarii și consilierii' / VIDEO

Mediafax
Orban Citu

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marți că este convins că va câștiga un nou mandat de lider al formațiunii, chiar și în competiție cu premierul Florin Cîțu. Șeful liberalilor a indicat că și dacă unele filiale nu și-au declarat sprijinul pentru candidatura sa la Congres, el cunoaște toți primarii și consilierii PNL și va obține voturi și de la organizațiile cu lideri ostili.

„La Congres fiecare delegat isi exprima optiunea. Daca sunt filiale care au luat o decizie de sustinere asta nu inseamna c toti delegatii or sa voteze cu mine. Daca sunt filiale care  nu au luat decizii de sustinere, asta nu inseamna ca nu am sustinatori. Va reamintesc ca si la Congresul trecut nu m-a sustinut Clujul si am luat cel putin o treime din voturile delegatilor din Cluj pentru ca eu cunosc personal toti primarii si consilierii judeteni PNL si in cooperarea noastra in ultimii zeci de ani am aratat ca sunt un om de incredere”, a zis Orban.

El a precizat că este convins că va câștiga un nou mandat de lider al formațiunii, chiar și în competiție cu premierul Florin Cîțua. „Sunt convins ca voi castiga”, a zis Orban, întrebat dacă se teme de o candidatură a lui Cîțu.

Liderul PNL a evitat să spună dacă va face tandem cu Citu si Boc la Congres: `Echipa mea este PNL'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.