Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban Îl UMILEȘTE pe Călin Popescu Tăriceanu: 'Nu e altceva decât un milog la poarta PSD, care mănâncă firmiturile din mâna PSD. Vom bate PSD și ALDE'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a dat un sfat președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care în ultima vreme "și-a întețit atacurile la PNL", acela de "a-și vedea de propriul partid care a ajuns milog la ușa PSD-ului". Invitat, joi seara, la Digi 24, Ludovic Orban l-a criticat pe Tăriceanu pentru faptul că a ajuns să critice principiile PNL, pe care cândva le-a susținut.

" Domnul Tăriceanu ar trebui să fie mai puțin preocupat de Partidul Național Liberal. PNL are forța să bată PSD-ul și cred că în curând va avea forța să bată PSD-ul și ALDE-ul la un loc, iar ALDE nu este astăzi altceva decât un milog la poarta PSD-ului, care mănâncă firmiturile din mâna PSD-ului, care își bate joc de orice valoare liberală. Să nu uităm că sunt pe punctul de a fi dați afară de propria familie Liberală Europeană, tocmai pentru atitudinile lor", s-a răcorit liderul PNL.

Citește și: Tudorel Toader reacționează! Anunț-surpriză

În continuare, Orban l-a acuzat pe  liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ”principalul complice la niște măsuri antiliberale”.

”Marele patriot Tăriceanu uită că noi susținem un procuror pentru funcția de procuror șef al Parchetului European, adică susținem un candidat român care are cea mai mare șansă și datorită susținerii noastre să ocupe o poziție de conducere la nivel european, o poziție prestigioasă, o poziție care poate să îmbunătățească foarte mult percepția României la nivel european. În ceea ce privește faptul că Tăriceanu e siderat, eu sunt siderat că un om care 20 de ani a zis că e liberal a putut să ajungă fată-n casă și principalul complice la niște măsuri antiliberale, la niște măsuri care distrug economia, măsuri de genul ordonanței 114”, a continuat, la Digi 24, Ludovic Orban.

Citește și: EXCLUSIV Răsturnare de situație în privința leilor lui Nuțu Cămătaru! Ce se întâmplă acum cu animalele

În replică la acuzele liderului ALDE, potrivit cărora “Partidul acesta și-a pierdut busola. E un partid care nu este în stare să-și selecteze un candidat propriu la Președinție, un candidat care să conducă lista pentru alegerile parlamentare", Ludovic Orban a răspuns: ”Eu nu pot să înțeleg cum e posibil, ce s-a întâmplat cu acest om de a ajuns într-un asemenea hal. (...) Suferă de amnezie. Klaus Iohannis când a ajuns președintele României a candidat din poziția de președinte al PNL. De altfel, dl Tăriceanu a fost un om destul destul de apropiat, cât timp a mai rămas în partid, până s-a dus ca milogul la Ponta să se predea, după ieșirea PNL de la guvernare, în februarie 2014, avea o părere bună despre Klaus Iohannis. În privința candidaturii pentru PE, păi decât să mă duc iar cu Norica Nicolai, care a fost cap de listă și drept recunoștiință față de Crin Antonescu, a plecat din PNL înainte de bătălie...”.

Citește și: Anunț de ultim moment de la NATO! Cheltuielile, la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.