Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Infrastructura de transport trebuie să se dezvolte cu o viteză miraculoasă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la Curtea de Argeş, că investiţiile în infrastructura de transport sunt o prioritate a Guvernului, fiind nevoie ca aceasta să se dezvolte "cu o viteză miraculoasă".

"Din punctul nostru de vedere, prioritatea o reprezintă investiţiile în infrastructură, infrastructura de transport, care trebuie să se dezvolte cu o viteză miraculoasă. Noi vrem să construim, să legăm provinciile istorice, să creştem coeziunea, să asigurăm fructificarea potenţialului de dezvoltare economică pe care îl are România prin asigurarea unei infrastructuri de transport la standarde europene neneglijând niciun fel de alt proiect de investiţie majoră în infrastructură, infrastructura de comunicaţii, infrastructura de sănătate, infrastructura din domeniul energiei", a declarat Orban, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Aproape de o nouă autostradă în România! Ludovic Orban a semnat contractul – Întârziere de 2 ani și jumătate

Premierul a participat la semnarea contractului pentru execuţia Secţiunii 5 - Curtea de Argeş - Piteşti din Autostrada Sibiu-Piteşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.