Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic ORBAN, întalnire cu liderii PNL Diaspora

diaspora liberala
Pe 6 februarie 2021, o delegație formată din mai multi lideri ai filialei PNL Diaspora, din Italia, Spania, Germania, Franța, Belgia, Danemarca si Luxemburg s-a întâlnit la sediul Partidului Național Liberal cu Presedintele Ludovic Orban.
"Am discutat deschis despre romanii plecați in străinătate si problemele lor si despre planurile de evoluție interna a filialei politice PNL Diaspora, astfel încat sa devenim un real suport pentru membrii si simpatizanții liberali, in vederea consolidării competentei, responsabilității, demnității individuale si respectarii democrației interne." mentioneaza acestia intr-o postare pe Facebook.
Intalnirea de astazi s-a desfășurat intr-o nota constructiva, iar liderul PNL, Ludovic Orban ne-a asigurat ca Diaspora continua sa fie o prioritate si in egala măsura ne-a oferit sprijinul sau in eforturile noastre de a răspunde necesităților contextului politic si civic actual prin implicarea profesioniștilor in dezvoltarea filialei.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.