Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban lansează acuzații grave: primarii PSD îi împiedică pe oameni să voteze

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, spune că sunt multe localităţi în ţară în care primari sau viceprimari ai Partidului Social Democrat încearcă să-i determine pe cetăţeni să nu voteze la referendum.

Citește și: SCENARIU NEGRU pentru PSD: Ion Cristoiu anunță marea TRĂDARE a baronilor, după ultimele cifre

"Sunt tot mai multe localităţi unde ne luptăm, practic, cu primarii PSD sau viceprimarii PSD-ului care încearcă să-i determine pe cetăţeni în jurul secţiei de votare să nu îşi exercite dreptul de vot la referendum. Cunoaşteţi cazul de la Constanţa, în care o rudă a domnului Făgădău a încercat să ia cinci buletine de vot şi în urma semnalării făcute de reprezentantul PNL în secţia de votare a fost dusă la secţia de poliţie. Vă daţi seama dacă rude ale unor oameni care deţin funcţii importante încearcă să exercite un vot multiplu, ce se întâmplă în localităţi unde nu există o prezenţă atât de serioasă şi de puternică dacă şi-au permis să o facă în Constanţa", a declarat Orban, duminică, într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL a mai spus că în multe localităţi continuă turismul electoral, dând ca exemple Pietrari din Dâmboviţa şi Bucov din Giurgiu.

"De asemenea, continuă turismul electoral în localităţi care nicidecum nu sunt renumite pentru a fi puncte de atracţie turistică. Continuă să fie autocare şi în Bucureşti şi în Dâmboviţa la Pietrari, şi în judeţul Giurgiu la Bucov şi în multe alte localităţi", a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.