Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban le amintește liderilor de partide, în Parlament, ce au negociat în spatele ușilor închise

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban Parlament

Premierul Ludovic Orban susține organizarea alegerilor locale în data de 27 septembrie și le amintește liderilor partidelor politice că s-au întâlnit și au convenit împreună ziua în care vor fi organizate alegerile.

”Data de 27 septembrie, data alegerilor locale, a fost stabilită de comun acord, în urma consultărilor cu liderii politici și a fost votată de către Parlament. Deja mandatele aleșilor locali au fost prelungite odată. Noi considerăm că este important ca alegerile locale să aibă loc, este nevoie de o relegitimare a aleșilor locali.”, a spus Ludovic Orban.

Premierul a explicat că în ziua votului vor exista o serie de reguli. ”Încercăm să impunem reguli prin care se vor acorda câte 5 măști pentru cei care se află în secția de votare, pe durata celor 24 de ore. Vom lua măsuri de distanțare socială pentru oamenii care așteaptă la cozi pentru a-și exercita dreptul de vot, de preferat un spațiu special de așteptare organizat în afara secției de votare. Vor fi măsuri luate pentru a organiza alegerile în cele mai bune condiții și fac apel la toți liderii, la toți cei care au influență, să fie un model pentru toți ceilalți oameni”, a precizat Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.