Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: Majoritatea guvernamentală PSD-ALDE să deschidă bine ochii în privința luării de poziție a Partidului Popular European

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Atragem atenția Guvernului și majorității guvernamentale PSD-ALDE asupra deciziei conducerii Partidului Popular European, prin vocea președintelui Joseph Daul, de a lua poziție față de modificările aduse legislației interne privitoare la Justiție.

Învederăm această poziție oficială a PPE și parlamentarilor UDMR, fără a căror sprijin modificările legislative promovate de PSD-ALDE ar fi fost imposibil sau foarte dificil de adoptat.

În același timp, Partidul Național Liberal, ca formațiune politică membră a Partidului Popular European, a acționat și va acționa la nivel parlamentar în acord cu obiectivele, valorile și principiile europene promovate de PPE, pentru sprijinirea luptei împotriva corupției, pentru independența Justiției și susținerea statului de drept.

Subliniem faptul că Partidul Popular European este cel mai important și influent grup politic la nivelul Uniunii Europene, care deține toate pozițiile politice importante la nivelul instituțiilor europene. Din acest motiv, Guvernul și majoritatea parlamentară PSD-ALDE ar face o mare greșeală să ignore avertismentul dat de președintele PPE, întrucât acesta survine unei atente și ample analize asupra involuțiilor din România.

Partidul Național Liberal consideră că situația din țara noastră încă poate fi corectată pentru a nu ajunge într-o postură similară Poloniei, dar pentru acest lucru actuala majoritate parlamentară trebuie să abandoneze de urgență agenda retrogradă împotriva Justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.