Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, mesaj pentru Florin Cîțu: 'Foarte mulți primari vor vota cu mine, pentru că mă cunosc și am fost în campanii împreună' - VIDEO

Facebook
Ludovic Orban Gheorghe Falca Orban Falca

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că primarii din partid vor vota cu el la congres. El a vorbit în acest sens de numărul mare de campanii electorale pe care le-a dus împreună cu colegii săi, în cei 30 de ani de lupte politice.

„Unii europarlamentari au înțeles că a fost un îndemn de la Iohannis că trebuie sprijinit Cîțu. Alții n-au înțeles asta.  E adevărat că a fost o întâlnire care nu a fost uzuală între europarlamentari și Klaus Iohannis.

Foarte mulți primari vor vota cu mine, pentru că mă cunosc și am fost în campanii împreună. Orice primar știe că-mi dă un telefon și vorbim.

Noi facem guvernanță în administrația locală. Primari care nu au beneficiat de bani guvernamentali au fost nevoiți să acceseze fonduri europene. Banii publici către primari trebuie acordați legal: nu poți să folosești bani publici ilegal.

Dacă te uiți la PNLD decontările sunt de 75% pentru primarii PSD. Mergea Dragnea prin țară...

Eu n-am susținut PNLD 3 ca să mă voteze primarii pe mine, ci din necesitate: dacă nu au utilități greu atragi investiții, inclusiv oameni care să se așeze în localitate", a spus Ludovic Orban, la Realitatea TV.

„Mai mult eu îl sun pe domnul Cîțu”, a conchis Cîțu, cu referire la relația pe care o are cu premierul.

Vezi și: Ludovic Orban îl ironizează din nou pe Iohannis: 'Golful presupune să ai un venit mare și să ai timp' - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.