Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: 'Nu a mai existat atâta prostie în guvern. Cum să pui premier o profesoară de lucru manual? La Economie e unul căruia i se spune Debilul'

Inquam Photos/Octav Ganea
Ludovic Orban

Liderul PNL, Ludovic Orban, a criticat, sâmbătă la Tulcea, Guvernul Dăncilă, susținând că premierul este o marionetă pentru PSD, iar alți membri ai Cabinetului au fost aleși fără a fi recomandați de performanțele anterioare, ci de raportarea la șeful partidului.

"Nu cred că a existat dupa Revolutie atâta prostie în guvern. Cum să pui premier profesoară de lucru manual, ministrul de Interne-măcar o punea pe cealaltă că aia a fost secretară la școala din Videle, ministrul Economiei să te uiți ce diferență are între scoală si facultate, i se spunea Debilul, asta era porecla lui, să îl pui la Econmie, este ceva de noaptea minții. Dragnea este paranoic, nu suportă decât oameni mai proști decât el. Dacă îi spune unul la ureche ca Fifor vrea să îi ia locul, îl execută instant. A distrus orice logica de numire. Nu mai conează criteriile de competență, cât de prost să fii, dacă asculți poruncile lui Dragnea, ești bun pentru orice poziție în România. Să nu ne mirăm, dacă o fie, Doamne fereste, să desemneze comisarul european, o desemnează pe Dăncilă. Oricum au trimis-o la Parlamentul European, unde nu a deschis gura că nu a avut cine sa îi scrie textele, acum vedem ca are cine, dar nu știe să le citească (...) Acest guvern e condus de Dragnea, Vâlcov, Sheidehh, Stănescu", a declarat Ludovic Orban, la Tulcea.

Citește și: Ofertă nesperată pentru„Diamantul” lui Becali! Suma uriașă pe care o cere latifundiarul din Pipera

Liderul PNL a criticat și ultima intervenție televizată a premierului, scrie mediafax.ro.

"Dăncilă e pe post de mobilă. Cred că și jandarmul ce o păzeste are mai multe putere. (...) Nici măcar în interviu regizat în care exista sufleor ca la teatru, doamna Dăncilă la Ciutacu avea un sufleor, nici măcar așa nu au fost în stare să o impiedice să facă iarăși niște gafe. De asta am și spus am o ușoară milă, dacă are familie care o iubesc, sper să aibă, prieteni să îi spună să meargă acasă", a mai spus Orban.

Citește și: Lovitură de teatru! Ce s-a aflat despre fabrica pe care o lăuda premierul Viorica Dăncilă – „Afirmația este falsă” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.