Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban nu crede în șansele PNL de a ajunge la putere: 'Mă interesează foarte puțin'

violeta alexandru ludovic orban pnl

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, întrebat fiind dacă ar exista riscul ruperii coaliției din cauza prezidențiabilului, că nici PSD, nici ALDE nu vor pleca de la putere, chiar dacă vor avea candidați separați pentru un mandat la Cotroceni, potrivit Mediafax.

„Nu pleacă ei de la putere, nici PSD, nici ALDE, chiar dacă o să aibă candidați separați. Mă interesează foarte puțin. Noi susținem candidatura președintelui Iohannis și suntem foarte implicați în susținerea candidaturii președintelui pentru obținerea celui de-al doilea mandat. Ce face PSD, oricum și-au pierdut credibilitatea, și practic pe oricine desemnează, pentru ei va fi o victorie dacă reușesc să intre în turul doi”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’

Președintele liberal a adăugat că PSD-ALDE „până acum au preferat să ignore voința oamenilor, să își astupe urechile, ochii, să nu mai vadă, să nu mai audă nimic și să se cramponeze de funcțiile pe care le dețin strict în interes propriu”.

Social-democrații au fost convocați în ședința BPN, marți, la Parlament, urmată de reuniunea CEx, pentru a decide prezidențiabilul partidului, au declarat surse din PSD.

Citește și: Simona Halep i-a luat fața Vioricăi Dăncilă! Reacție uluitoare în Parlamentul European

Comitetul Executiv al PSD a decis luni să aibă candidat propriu la prezidențiale.

Dăncilă a anunţat, joia trecută la DC News, că dacă PSD îi va solicita să candideze la prezidenţiale, va accepta ce spune formaţiunea şi nu va da înapoi. Ea a menţionat însă că opţiunea sa este să meargă în spatele altui candidat.

De cealaltă, parte, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică la Antena 3, că în cazul în care nu va fi decis un candidat comun pentru prezidențiale al PSD-ALDE, atunci partidul pe care îl conduce va căuta o altă formul de alianță, posibil cu Pro România.

El a mai spus, întrebat dacă prezidențiabilul ar putea rupe coaliția, că are respect pentru partenerii de guvernare, însă dincolo de orgolii ar trebui ca PSD-ALDE să aibă realism și pragmatism politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.