Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban nu știe dacă va fi coleg cu Nicușor Dan în PNL: Nu am discutat

Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă l-a anunţat Nicuşor Dan despre intenţia de a se înscrie în PNL, că nu a vorbit cu acesta despre subiect şi că discuţiile şi înainte de a decide să candideze la Primăria Capitalei şi după au fost legate de problemele şi soluţiile pentru Bucureşti.

Citește și: Exit-poll CURS-Avangarde: Gabriela Firea a câştigat într-un singur sector din Bucureşti

„Nu am avut discuţii pe tema asta. Discuţiile pe care le-am avut cu Nicuşor Dan şi înainte de a lua decizia şi ulterior deciziei au fost legate de Bucureşti, de problemele Bucureştiului şi soluţiile pe care trebuie să le sprijinim împreună pentru că Primăria Capitalei are nevoie de un parteneriat foarte strâns şi solid cu Guvernul, pentru că multe probleme la Primăria Capitalei depind şi de Guvern. Sunt extrem de mulţumit că în sfârşit avem un partener la Primăria Capitalei cu care putem să dialogăm şi să punem în practică soluţiile la Primărie pe care le-am gândit de comun acord”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat duminică seara la Digi 24 dacă l-a anunţat Nicuşor Dan despre intenţia de a deveni membru al PNL, informează News.ro.

Candidatul PNL-USR PLUS Nicuşor Dan a obţinut la alegerile locale de duminică 47,8 % din voturi, profilându-se drept câştigător al Primăriei Capitalei, conform rezultatelor exit-poll-ului CURS - Avangarde, după prelucrarea datelor centralizate la închiderea urnelor. Primarul în funcţie, candidatul PSD Gabriela Firea, a obţinut 38,2% din voturi, ea fiind urmată de candidatul PMP Traian Băsescu, cu 9,4 % din voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.