Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban va pleca din țară - mesajul către ambulanțieri, după ce au anunțat proteste

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu va da curs invitației Federației Naționale Sindicale Ambulanța deoarece mâine va pleca într-o vizită oficială în Israel.

„Voi pleca în vizită oficială în Israel. (...) Obiectivul este aprofundarea relațiilor dintre statul Israel și România, identificarea de noi căi de îmbunătățire a relațiilor”, a anunțat premierul, întrebat dacă se va întâlni mâine cu ambulanțierii.

Chestionat despre protestele anunțate de Federația Națională Sindicală Ambulanța, Orban a răspuns: „Cunoaștem care sunt solicitările . Voi programa o întâlnire împreună cu domnul ministru Tătaru cu reprezentanții sindicatului din ambulanță pentru a lua o decizie legată de revendicările pe care le au, după întoarcerea din vizita oficială din Israel”.

Federația Națională Sindicală Ambulanța anunță un protest pentru ziua de miercuri, între orele 10.00 și 12.00, cu pichetarea Guvernului, iar de joi declanșarea grevei japoneze. În principal, ambulanțierii cer suplimentarea cu personal și bani pentru salatii și cheltuieli.

Miercuri începând cu ora 10.00 până ora 12.00, se va desfășura un protest național organizat de Federația Națională Sindicală „Ambulanța” din România, susținută de organizațiile sindicale județene membre din toate Serviciile Publice de Ambulanță.

Prefectul Capitalei spune că nu se vor adăuga măsuri restrictive dar se vor menține cele existente

Protestul se va desfășura în toate sediile centrale din serviciile de ambulanță județene, iar în București în Piața Victoriei, ca obiectiv pichetarea Guvernului, unde va fi prezent un grup de 80 de protestatari, grup format din reprezentanții sindicali ai organizațiilor sindicale din toate Serviciile Publice de Ambulanţă din România.

Conducerea FNSAR a înaintat solicitare în scris premierului de a stabili în regim de urgență întâlnirea cu conducerea FNSAR, întâlnire promisă de Ludovic Orban, anunță sindicaliștii.

În situația în care până marți, premierul nu va invita la discuții conducerea FNSAR, miercuri va avea loc protestul național al serviciilor de ambulanță, iar începând de joi personalul din serviciile de ambulanță va intra în greva japoneză pe perioadă nedeterminată până la soluționarea favorabilă a revendicărilor menționate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.