Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban ȘOCHEAZĂ: PNL vrea ALEGERI ANTICIPATE, deși PSD are peste 40% în sondaje, iar liberalii nu ating 30%

iohannis orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri că liberalii susţin varianta alegerilor anticipate, punctând că PSD nu mai are legitimitate, în contextul în care programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu cel prezentat în campania electorală.

"În măsura în care se poate, noi vom susţine soluţia anticipatelor. Există un principiu. Din punctul meu de vedere, partidul de guvernământ nu mai are nicio legitimitate de a guverna, programul de guvernare nu mai are nicio legătură cu programul de guvernare cu care s-au prezentat în campanie, adică minciunile gogonate cu care şi-au obţinut voturile, iar în momentul în care un partid nu guvernează aşa cum a promis oamenilor în momentul în care le-a cerut voturile întoarcerea la popor este naturală. Dacă vom avea posibilitatea, vom susţine toate demersurile necesare pentru a ajunge la anticipate", a afirmat Orban.

Citește și: Cel mai controversat polițist și-a schimbat locul de muncă: Unde s-a angajat Marian Godină

El a mai susţinut că la ultima moţiune de cenzură parlamentarii puterii nu au fost lăsaţi să voteze, altfel moţiunea ar fi întrunit mai multe voturi.

Orban a mai susţinut că actuala majoritate parlamentară a câştigat alegerile pe minciună, iar măsurile adoptate de aceasta au înrăutăţit situaţia românilor.

Citește și: Răspuns OFICIAL pentru Principele Nicolae! Decizia mult așteptată a fost luată de Casa Regală

"După cum au început, nu cred că vor rezista până la alegerile din 2020. (...) Convingerea mea este că nu vor ajunge la termen", a spus Orban despre actuala majoritate, într-un dialog pe Facebook.

Declarația lui Orban poate fi catalogată drept șocantă, dacă ne luăm după ultimul sondaj de opinie. Astfel, conform unui sondaj al Centrului de Sociologie Urbană şi Regională (CURS), realizat luna trecută, în cazul în care s-ar organiza alegeri parlamentare, PSD ar obţine 43% din voturi, în timp ce liberalii ar fi votaţi de 27% dintre cei cu opţiuni conturate.

Citește și: Premierul Mihai Tudose EXULTĂ! Anunțul care i-a dat ARIPI

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.