Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, președinte PNL: 'Solicităm convocarea sesiunii extraordinare parlamentare pentru Legea recursului compensatoriu'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

PNL le solicită președinților celor două Camere ale Parlamentului să convoace sesiune parlamentară extraordinară pentru a modifica sau abroga Legea recursului compensatoriu, a anunțat miercuri Ludovic Orban, informează Mediafax.

„Viața, integritatea fizică și proprietatea privată a fiecărui cetățean au fost puse în pericol de Guvernul PSD-ALDE, care a eliberat peste 11 mii de deținuți înainte de termen fără niciun fel de măsură de reintegrare socială a acestora, fără să ia nicio măsură privitoare la posibilitatea de a asigura pentru acești deținuți o formă de ținere sub supraveghere. Există cazuri grave de omoruri, violentă, violuri care s-au petrecut în ultima perioadă. (...) Solicităm convocarea de urgență a unei sesiuni extraordinare parlamentare. Le solicit celor doi președinți, nu lui Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea pentru că sunt plecați în concediu, dar și-au delegat atribuțiile lui Florin Iordache și Claudiu Manda. Așadar solicităm să convoace sesiune parlamentară extraordinară de urgență în care să fie ori amendată această lege, fie chiar abrogarea în integralitate a acestei legi”, a declarat Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj pentru românii din Marea Britanie, după respingerea acordului pentru Brexit (VIDEO)

PNL solicită, de asemenea, Executivului să prezinte măsurile pe care le va lua în privința deținuților eliberați din închisoare înainte de termen, prin această lege, care au recidivat: „Solicităm de urgență pentru toți cei care au fost eliberați Guvernul trebuie să prezinte public măsurile pe care le ia”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.