Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban profețește: artificiul prin care PSD poate câștiga alegerile prezidențiale

Ludovic Orban

Fostul premier Ludovic Orban susţine că PSD îşi doreşte o finală prezidenţială cu candidatul AUR. ”Dacă intră în turul doi cu un candidat decent de centru-dreapta, şansele de a câştiga alegerile prezidenţiale sunt foarte mici”, a spus Ludovic Orban, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, informează News.ro.

”Bătălia la alegerile prezidenţiale o să fie foarte dură, între trei poli: PSD, care fie se aliază cu PNL, fie (candidează -n.r.) PSD ca PSD. Eu estimez în continuare o posibilă candidatură comună PSD-PNL la alegerile parlamentare şi prezidenţiale. O să mai ai o coaliţie de centru-dreapta, care se va bate să intre în turul doi. Şi o să ai şi candidatul extremist pe care şi-l doresc pesediştii şi o să facă tot ce este posibil ca să-l urce în turul doi, pentru că ei ştiu foarte clar că dacă intră în turul doi cu un candidat decent de centru-dreapta şansele lor de a câştiga alegerile prezidenţiale sunt foarte mici”, a declarat Ludovic Orban la Prima TV.

 

Întrebat dacă estimează o finală PSD versus AUR la prezidenţiale, Ludovic Orban a răspuns: ”Asta îşi doreşte PSD. Pentru asta PSD şi-a creat această opoziţie, a creditat această opoziţie (AUR - n.r)”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.