Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban pulverizează Guvernul: Parcă miniștrii ar fi primit ordin de zi pe unitate să pară mai proști ca Ciucă

Inquam Photos - George Călin
Inquam Ludovic Orban

Liderul 'Forța Dreptei', fostul premier liberal Ludovic Orban, acuză 8 miniștri de o 'prestație lamentabilă' și spune că 'peștele de la cap de împute'.

„Parcă miniștrii ar fi primit „ordin de zi pe unitate” să pară mai proști ca Ciucă. Altfel este greu de explicat prestația lamentabilă a celor mai mulți miniștri din acest guvern”, a scris el pe Facebook.

„Ministrul Justiției anunță în ianuarie decizia unei instanțe care urmează să dea verdictul în februarie. Ministrul finanțelor dă o ordonanță care scapă OMV de plata suprataxei, după care dispare ca măgarul în ceață. Ministrul de Interne se străduiește în fiecare săptămână să împingă penibilul situației în care se află din cauza plagiatului comis până la limita extremă. Ministrul Energiei nu mai știe pe unde să își scoată cămașa după ce a bulversat complet sectorul energetic din România”, continuă el.

„Ministrul invizibil al Educației, după ce anunțase cu surle și trâmbițe calendarul de adoptare a legilor educației, bagă cele două proiecte de lege la secret de stat. Ministrul Sănătății ne arată că trăiește în altă lume, afirmând senin că nu există nicio problemă cu medicamentele contra virozei și gripei. Ministrul Muncii se laudă că a depășit ultra-vehiculata cifră de 40% de creștere a punctului de pensie, deși promisiunea de creștere era pentru anul 2020, nu pentru anul 2023, omițând cu bună știință să spună că de la 1 ianuarie creșterea punctului de pensie a fost de doar 12,5%, creștere care scade puterea de cumpărare a pensiilor pe 2023 pentru că nu acoperă nici măcar rata anuală a inflației de peste 16%. Ministrul Mediului vrea să desființeze ROMSILVA, propunând o reorganizare care poate duce la haos în administrarea pădurilor și poate să dea frâu liber defrișărilor ilegale de păduri”, a mai scris Orban.

„Se adeverește încă o dată vorba înțeleaptă că „peștele de la cap se împute”. Așa premier, așa guvern. Impostura, promiscuitatea morală, incompetența, nesimțirea, agramatismul, autosuficiența caracterizează activitatea acestui guvern submediocru. P.S. Urmăriți cu „atenție și îngrijorare” spectacolul politic imund pe care l-ați provocat, domnule Iohannis?”, a conchis fostul lider și premier PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.