Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban pune umărul la debarcarea lui Liviu Dragnea: 'E o reglare de conturi, toți sunt o apă și un pământ, soluția pe care o dau semnatarii e ridicolă'

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Zeci de lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea, din fruntea partidului și ca Camerei Deputaților și ai lansat și o scrisoare în acest sens. Ludovic Orban pune și el umărul la debarcarea lui Liviu Dragnea, dar nu e de acord cu soluțiile propuse de puciști. Șeful PNL vrea ca PSD să plece de la guvernare, pentru că ”toți românii pierd”.

Soarta lui Dragnea va fi tranșată vineri, în CEX.

”E o reglare de conturi între cei care nu-l mai vor pe Dragnea președinte și cei care au rămas alături de Dragnea. Toți sunt o apă și un pământ. Soluția pe care o dau semnatarii scrisorii e ridicolă, Viorica Dăncilă nu știe pe ce lume trăiește, nu e capabilă să învețe limba română și să citească mesajele. Menținerea lui Dăncilă în poziția de premier și asigurarea leadership-ului partidului nu sunt soluții. Soluția e să trimită acasă aceste guvern de incompetenți format din marionetele lui Dragnea și să le ceară scuze românilor.

Citește și: Banii pentru dezvoltare a României încep să scadă. În ce au fost investiți aceștia

Nu sunt un cunoscător al PSD ca să știu ce va urma. Pierde fiecare român pentru că țara nu e guvernată pentru că la butoane sunt persoane lipsite de orice fel de competență și de inteligență, iar liderii PSD se răfuiesc între ei. Totul va genera haos în România și în instituții, indiferent de deznodământ PSD nu va fi capabil să asigure o guvernare decentă.”, a spus Ludovic Orban la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.