Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban răspunde la zvonurile că Tudor Chirilă ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria București: 'Nu am avut o asemenea discuție cu el'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ludovic Orban

Tudor Chirilă, candidatul PNL la Primăria Capitalei! Este propunerea ce a răzbătut din PNL, în presă, din anumite surse. Numai că vedeta PRO TV a infirmat că ar putea candida din partea liberalilor, pe care îi consideră la fel de ”toxici” precum PSD și ALDE și ca făcând parte din ”mafia politică”.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vrut să clarifice zvonurile. Orban a declarat, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, că nu a avut nicio discuție pe această temă și că PNL nu a demarat procedurile de selecție a candidaților.

”Îl apreciez foarte mult pe domnul Chirilă, e un om de cultură remarcabil, dar nu am avut o asemenea discuție cu el. Deocamdată, noi nici nu am început procedurile de selecție a candidaților pentru alegerile locale. Prin urmare, informația apărută în presă este una falsă, făcând parte din categoria fake news.”, a declarat Orban.

Citește și: Surpriză de proporții! Cine se va ocupa de plângerea penală împotriva Vioricăi Dăncilă! Rolul lui Horodniceanu .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.