Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, reacție HALUCINANTĂ despre audierile care DUREAZĂ DOAR TREI ORE: La cabinetul Grideanu nu s-au pus întrebări

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Decizie incredibilă, astăzi, în Parlament. Ludovic Orban a anunțat că este normal ca cei 18 miniștri să fie audiați în trei ore pe motiv că și la alte cabinetel audierile au decurs rapid.

Vezi și: Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

"Audierile în comisii ale miniştrilor propuşi se vor face între orele 11.00 şi 14.00, iar şedinţa de plen va începe la orele 15.00. Am hotărât alocarea timpilor ca la ultima învestire cu 15 secunde per parlamentar pe baza acestei alocări s-a stabilit timpul pentru fiecare grup parlamentar de prezentare a punctului de vedere”, a declarat, miercuri, liderul PNL.

Întrebat de ce vor fi doar trei ore de audieri, Orban a răspuns: "Nu sunt numai trei ore de audieri. Audierile se derulează... Sunt comisii care trebuie să audieze doi miniştri. Programarea este făcută astfel încât să nu existe suprapuneri, să existe un timp suficient pentru audieri, nu am limitat durat audierilor. Sigur că fiecare preşedinte de şedinţă, în funcţie de ora la care este programată audierea ministrului, mai ales este vorba de ultimele cinci comisii care încep audierile la ora 13 vor avea o durată limitată de audiere, dar în rest e timp suficient, orice parlamentar poate să adreseze întrebări către miniştri propuşi. Durata stabilită la audierea Guvernului Grindeanu a fost de 30 de minute în comisie şi multor parlamentari ai opoziţiei nu li s-a permis să pună întrebări. Nu se va întâmpla aşa ceva, evident”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.