Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, reacție SURPRIZĂ la atacul USR privind numirea Adinei Vălean fără consultare și anunță când va fi audiată în Parlament

Inquam Photos / Octav Ganea
Orban Ludovic

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Adina Vălean, propunerea de comisar european, să fie audiată, luni, în Parlamentul României, înainte ca aceasta să se prezinte în fața comisiei de specialitate din Legislativul European, conform Mediafax.

Citește și: Ludovic Orban anunță SCHIMBAREA radicală: Cine primește bani cu PRIORITATE în sistemul de Educație

"Asta va depinde de președinții celor două Camere. Cred că se poate stabili în cursul zilei de luni audierea. Nu reprezintă o problemă. Dacă se face audierea luni va fi înainte de audierea cel puțin din comisia de specialitate a Parlamentului European, care din câte știu este programată pentru data de 14 noiembrie. Dacă se face luni e foarte bine", a declarat, joi, Ludovic Orban, întrebat dacă Guvernul a trimis propunerea de comisar european către Parlament și dacă va fi audiată înainte sau după audierea din Parlamentul European.

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că a discutat cu președintele Klaus Iohannis despre susținerea în Parlamentul European a Adinei Vălean, candidat pentru un mandat de comisar european.

Președintele ales al Comisiei Europene Ursula von der Leyen a acceptat-o miercuri pe Adina Vălean pentru a prelua funcția de comisar european pentru Transporturi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al echipei de tranziție a Executivului UE.

Eurodeputatul PNL Gheorghe Falcă a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că persoana nominalizată de România pentru funcția de comisar european va fi audiată în Comisia de Transporturi a Parlamentului European în ședința din 14 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.