Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ludovic Orban recunoaște în cele din urmă că închiderea magazinelor la 18.00 nu are sens: 'Nu am văzut în spate fundamentarea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a afirmat, chestionat despre măsura Executivului de a închide magazinele la ora 18.00 care este aplicată la anumite rate de incidenţă, că nu a văzut fundamentarea din spatele acestei măsuri. El consideră că Guvernul trebuie să reflecteze asupra acestei restricţii.

Citește și: VIDEO - Ludovic Orban a REFUZAT să răspundă la întrebarea pe care și-o pun românii: când apucați să vă faceți cumpărăturile dacă magazinele se închid la 18:00?

„Trebuia să existe o argumentaţie, care să fie făcută pe baza unei fundamentări. De exemplu, când am luat decizia de a închide evenimentele, nunţi, botezuri, mese festive, a fost pe baza analizelor pe care le-am avut din anchetele epidemiologice care stabileau că prima cauză pentru îmbolnăviri, pentru răspândirea virusului erau la aceste evenimente şi atunci am luat decizia să suspendăm o perioadă derularea acestor evenimente. Şi asta, în privinţa oricărei măsuri de protecţie sanitară care presupune o anumită restricţie, trebuie să existe o fundamentare. Ştiu cine a propus măsura. Nu am văzut în spate fundamentarea şi, acum, evident că până la urrmă Guvernul decide, dar cred trebuie să reflecteze asupra, cel puţin, a acestei măsuri”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat vineri la Petreşti, judeţul Dâmboviţa despre subiect, relatează News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.