Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, ripostă dură în şedinţa PNL: I-a făcut mincinoşi pe contestatari şi i-a acuzat că îl contestă pe Iohannis (surse)

orban pnl

Şedinşa conducerii PNL s-a încheiat, în favoarea listei miniştrilor pronunţându-se 63 de mebri ai BPN. Florin Roman şi Bolojan au votat împotrivă. Au fost şi cinci abţineri, printre care Emil Boc, Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău. Atacat dur în şedinţă, Ludovic Orban a ripostat în aceeaşi notă, potrivit unor surse din cadrul şedinţei.

Liderul PNL Ludovic Orban a replicat acuzaţiilor afirmând că deşi PNL nu a obţinut cele mai multe voturi la alegeri - urmând să fie stabilite motivele - şi-a asumat să guverneze, iar acesta a fost mandatul lui, să formeze o coaliţie de guvernare, obiectiv care a fost îndeplinit, susţin surse din PNL.

Referitor la faptul că PNL a pierdut Ministerul Fondurilor Europene, Orban a afirmat Marcel Boloş a fost un ministru foarte bun, dar ca nu a mai putut continua.

El i-a calificat drept mincinoşi pe toţi cei care cred că a cedat pentru funcţii şi a afirmat că liberalii care critică rezultatul negocierilor nu îl critică doar pe el, ci şi pe Klaus Iohannis.

Liderul PNL a argumentat că efectual social ar fi devastator dacă nu va fi instalat Guvernul până la sfârşitul anului.

El a susţinut că Sighiartău a refuzat să fie ministru al Dezvoltării şi el nu a avut ce face. Lui Boc și lui Bolijan le-a transmis să nu mai plângă, pentru că au luat sute de milioane de euro de la UE pe mandate PSD li Cioloş.

Ludovic Orban a precizat că situaţia în partid se va tranşa la următorul congres, dar a avertizat că nu se lasă judecat de ”oameni fără rezultate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.