Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban S-A APRINS după mitingul PNL din fieful lui Dragnea: 'am spulberat mitul Româniilor multiple'

Orban Ludovic

Președintele PNL, Ludovic Orban acuză că "s-au depus eforturi uriașe" pentru ca PNL să fie împiedicat să-și prezinte candidații pentru europarlamentare în fieful lui Liviu Dragnea, la Teleorman. Liberalul acuză că primăria din Aleaxandria a blocat mitingul liberalilor cu diverse piedici.

Citește și: Acuzații EXPLOZIVE: 'Băsescu și Udrea i-au înscenat lui Dragnea dosarul Referendumului, dar acum îl roagă să îi scape de mititica'

"Nu mulți știu, dar s-au depus eforturi uriașe pentru a ne împiedica să ne prezentăm candidații în Alexandria. PNL a solicitat Primăriei Alexandria chiar de la începutul lunii aprilie autorizația pentru miting, spațiul ales fiind platoul din fața Casei de Cultură. Am fost refuzați, motivele invocate fiind cusute cu ață albă: fix în acea locație se organizează acțiunea «Vine iepurașul» și au interzis sub acest pretext orice fel de manifestații publice. Apoi, ni s-a spus că nu se poate să organizăm mitingul în altă locație deoarece este planificată o procesiune religioasă. Au refuzat să ne pună la dispoziție stadionul local, Sala Sporturilor și orice alt spațiu public pe care l-am solicitat. Ne-am adaptat continuu și am cerut autorizație pentru un marș, pe care, la fel, au refuzat să ne-o acorde, fără niciun fel de motivație. Ca să își construiască un alibi le-au cerut celor de la ALDE și PSD să depună cerere pentru miting, la mult timp după solicitarea noastră, doar pentru a folosi acele cereri că un motiv în plus pentru a-l refuza pe al nostru. Pentru că suntem liberali și liberalii nu renunță, am căutat soluții pentru a organiza mitingul într-un spațiu privat. Toți cei cu care ne înțelegeam pentru a le închiria spațiul au renunțat ulterior fiind supuși unor presiuni uriașe. Într-un final, cu doar trei zile înainte de eveniment, un om de afaceri local a avut curajul de a ne ajuta, asumându-și riscul de a fi hărțuit de satrapii locali la ordinul lui Dragnea. Nici după ce am definitivat locul evenimentului nu am avut liniște. Ne-au transmis pe toate căile posibile că vor pregăti grupuri de contramanifestanți, că vor provoca incidente, că se va lăsa cu violențe, orice pentru a ne face să renunțăm. Ieri (sâmbătă-n.red.), la Alexandria, am spulberat mitul Româniilor multiple și a populației împărțite între pesediști și nepesediști. Vizita liderilor PSD în județul Iași a arătat același lucru, că în locuri pe care le consideră feudele lor, oamenii îi huiduie pentru că oamenii văd, gândesc și simt. România este una singură, doar tipul de administrație diferă, iar populația vrea peste tot aceleași lucruri, o viață mai bună, dezvoltare și prosperitate",  scrie pe Facebook Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.