Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban dă semnalul: Cătălin Cherecheş şi Nicolae Robu NU pot candida din partea PNL

PNL siglă

Ludovic Orban, preşedintele PNL, lasă să înţeleagă că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, nu poate candida din partea liberalilor pentru nou mandat, pentru că este trimis în judecată de DNA. În aceeaşi situaţie se află şi Nicolae Robu, primarul PNL din Timişoara.

"Până la 1 martie organizaţiile judeţene trebuie să stabilească lista candidaţilor. Decizia organizaţiei judeţene trebuie votată în BPN. Cu siguranţă avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile", a declarat Orban.

Cătălin Cherecheş a fost reales în 2016 deşi se afla în arest preventiv, într-un dosar DNA. Edilul are două dosare penală în judecată, unul în anchetă şi unul clasat.

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2019, alături de alți inculpați, în dosarul privind casele naționalizate, edilul fiind acuzat de procurori de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite în formă continuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.