Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nu am absolut nicio legătură' - Ludovic Orban intervine în scandalul Victor Pițurcă-DNA

playtech.ro
Ludovic Orban

Preşedintele Partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, luni, cu privire la dosarul privind achiziţia de produse medicale în pandemie în care a fost reţinut Victor Piţurcă, că nu are nicio legătură cu acest subiect şi că nu a comunicat cu acesta din 2018, menţionând că oricine a încălcat legea trebuie anchetat şi pedepsit, informează agenția AGERPRES.

"Nu ştiu nimic, eu nu am mai comunicat cu Victor Piţurcă de ani de zile, în perioada guvernării chiar n-am avut nicio comunicare. Dacă a distribuit măşti neconforme în spitale ale Ministerului Apărării, aici ar trebui să răspundă ministrul Apărării, cei care s-au ocupat de managementul unităţilor sanitare din zona Ministerului Apărării şi managerii unităţii spitaliceşti. Trebuie văzut exact despre ce contract este vorba", a afirmat Orban, întrebat pe acest subiect, informează Agerpres.

El a subliniat că oricine a profitat de pandemie şi a încălcat legea trebuie anchetat şi pedepsit.

"În ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu am ştiinţă. Eu am spus foarte clar pe acest subiect: oricine a încălcat legea, oricine a încercat să profite de pandemie astfel încât să obţină câştiguri ilegale sau nu a distribuit măşti în conformitate cu standardele de calitate trebuie să fie anchetat şi pedepsit, dacă a încălcat legea. Nu am absolut nicio legătură cu subiectul. (...) Victor Piţurcă a participat doar la manifestarea de la lansarea candidaturii mele la Primăria Capitalei în 2008. Eu v-am spus că din 2018 nu am comunicat cu domnul Piţurcă", a adăugat Orban.

Vezi și: Reținut de DNA, Victor Pițurcă a fost băgat în Arestul Central, acolo unde sunt și frații Tate

Vezi și: Pe urmele tatălui! Fiul lui Pițurcă, Alex, este așteptat să dea explicații procurorilor DNA, în dosarul măștilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.