Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban se apără după declarația care a înfierbântat PNL: 'Asta vi se pare o critică? Chiar i-am lăudat pe cei pe care i-am enumerat'

Facebook
Ludovic Orban

Liderul PNL Ludovic Orban a negat marți că duce o campanie împotriva unor colegi din partid, precum Alina Gorghiu, Raluca Turcan sau Emil Boc.

„Uitați-vă la toate declarațiile mele publice...Nu, nu i-am arătat cu degetul. În conferința de presă de la Caraș-Severin am fost întrebați cu privire la ce înseamnă suflul nou (...) și mi-a pus un semn de întrebare dacă pot să vorbesc despre suflul nou. (...) Asta vi se pare o critică? Chiar i-am lăudat pe cei pe care i-am enumerat”, a spus Ludovic Orban.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit sâmbătă despre „felul său de a face campanie”, spunând că întotdeauna a fost aproape de membrii partidului. Orban s-a referit şi la „suflul nou” din partid de care amintesc cei care îl susţin pe Florin Cîţu pentru şefia PNL, însă a afirmat că acest suflu nou trebuie definit, mai ales când în echipă sunt nume vechi ale partidului, cum ar fi Emil Boc, Alina Gorghiu sau Raluca Turcan.

„Dacă se uită cineva la cei patru ani în care am condus PNL, parcă chiar am adus un suflu nou. Dacă te uiţi la primarii aleşi, dacă te uiţi la oamenii noi care au intrat în partid, dacă te uiţi la grupurile parlamentare care au foarte mulţi tineri, eu chiar am adus un suflu nou. Acuma, sigur că să vorbeşti de un suflu nou cu o echipă în spate care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman şi aşa mai departe, ca să nu fac o listă chiar, să vorbeşti de un suflu nou, mă rog, trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Ştiţi, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna m-am adaptat, care am încercat întotdeauna să văd, să mă mişc în sensul în care se mişcă societatea şi la fel au fost foarte mulţi dintre colaboratorii mei, şi eu cred că aşa e normal, aşa e firesc, orice instituţie trebuie să se adapteze”, a afirmat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.