Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban și Călin Popescu Tăriceanu au BĂTUT PALMA pe buget: ce amendamente ale ALDE au fost acceptate

Inquam Photos / Octav Ganea
Tariceanu

ALDE a depus, luni, amendamentele propuse pentru proiectul de buget de stat. Călin Popescu Tăriceanu a declarat că premierul Ludovic Orban a acceptat amendamentele pentru proiectele mari de infrastrcutură, precum centurile ocolitoare pentru Valea Prahovei sau Centura Bucureștiului, conform Mediafax.

Citește și: Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi: Vremea se schimbă radical

„În condițiile în care decizia a fost luată de prim-ministru de a veni în final cu asumarea, am discutat astăzi (luni-n.r) o serie de amendamente la proiectul de buget, dintre care cea mai mare parte sunt, în prima categorie proiecte mari de infrastructură, de exemplu centurile ocolitoare pentru Valea Prahovei, Bușteni și Comarnic, care să funcționeze până la finalizarea autostrăzii, Centura Bucureștiului, Centura de la Balș pe drumul expres Craiova-Pitești, și de calea ferată. Altă categorie vizează amendamente care au venit din partea comunităților locale pentru diferite obiective de investiții la nivel local. Pe Legea bugetului acestea au fost discuțiile în principal”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Palatul Victoria, după discuțiile purtate cu Ludovic Orban.

Liderul ALDE a precizat că amendamentele menționate au fost acceptate de premier.

Guvernul analizează, în ședința de luni, amendamentele depuse de partidele politice la proiectele de lege pentru care Executivul a hotârât să îşi angajeze răspunderea în faţa Parlamentului, respectiv pe bugetul de stat, bugetul asigurărilor sociale și modificările la OUG 114.

Totodată, Plenul Camerei Deputaților și Senatului se va reuni, luni, de la ora 16.00 pentru ca Guvernul să-și angajeze răspunderea în vederea adoptării proiectului de buget pentru 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.