Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban știe că Nelu Tătaru a sărit în tabăra Cîțu: Eu îi cunosc adevăratele motive

orban tataru

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a trecut în tabăra lui Florin Cîțu și îl va vota pe acesta la Congresul PNL. Orban arată că el are sprijinul filialei PNL Vaslui și al delegaților care vor veni de aici, iar Nelu Tătaru joacă pe cont propriu.

”Evident că discut cu domnul tătaru în mod constant. Dacă alege să îl susțină pe domnul Cîțu, este alegerea lui, deși eu îi cunosc adevăratele motive pentru care a ales să-l susțină pe domnul Cîțu.

Cu siguranță că opțiunea sa nu reprezintă poziția organizației județene PNL Vaslui, asta pentru că filiala a dat un vot și ei mă vor susține pe mine.

Un președinte poate să se poziționeze, numai că de la Vaslui, la Congres, vor veni 86 de delegați, iar domnul Tătaru este unul singur.

Personal, eu nu dezavuez în niciunl fel. Este dreptul fiecărui membru al PNL să-și exprime opțiunea, am avut o colaborare foarte bună cu el cât a fost ministru, i-am apreciat foarte mult munca de ministru. Mă voi comporta normal față de el, precum o fac și față de alți colegi.”, a spus Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.