Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, supărat că au ieşit la iveală problemele ordonanţelor adoptate seara: 'Consiliul Legislativ este o instituție în care ar trebui să vină schimbare

ludovic orban

Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că trebuie să vină schimbarea în Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonanțe de Urgență adoptate în ședința de marți sunt blocate în Consiliul Legislativ pentru avizare și publicare în Monitorul Oficial.

"Consiliul Legislativ este o instituție în care ar trebui să vină schimbarea", a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, întrebat ce părere are despre această instituție, potrivit Mediafax.

Consiliul Legislativ este un organ consultativ de specialitate al Parlamentului, care avizează proiectele de acte normative în vederea sistematizării, unificării și coordonării întregii legislații, potrivit articolului 79 din Consitutuția României.

De asemenea, Consiliul ține și evidența oficială a legislației din România.

Guvernul Orban a adoptat, în ședința de Guvern de marți, 25 de Ordonanțe de Urgență, iar acestea sunt blocate în Consiliul Legislativ care ar trebui să le avizeze pentru publicarea în Monitorul Oficial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.