Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban susţine că nu vrea să-l saboteze pe Cîţu: 'Asta este o bazaconie. Moţiunea nu va avea niciun vot din partea parlamentarilor coaliţiei'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva Guvernului Cîţu nu va avea niciun vot din partea parlamentarilor coaliţiei, susţinând că este "exclus" ca oricare dintre colegii care îl susţin în competiţia pentru şefia partidului să se pronunţe în favoarea demersului social-democraţilor.

"Exclus. Oricine îmi cunoaşte cariera ştie foarte clar că eu niciodată nu am făcut nicio înţelegere cu PSD şi nu voi face atât timp cât voi fi în viaţa publică. (...) E exclus. Asta este o bazaconie. De altfel, noi am şi luat o decizie la nivelul coaliţiei. Moţiunea nu va avea niciun vot din partea parlamentarilor coaliţiei", a afirmat Orban, într-o declaraţie acordată presei la Clubul Diplomatic, unde a participat la un eveniment, potrivit Agerpres.

El a adăugat că a considerat întotdeauna PSD ca fiind "urmaşul Partidului Comunist" şi un partid "nociv" pentru România.

"Am considerat întotdeauna PSD şi, de fapt, nu numai PSD, FSN, FDSN, PDSR, cum s-au numit, avatarurile Partidului Comunist le-am considerat nocive pentru România şi am luptat întotdeauna împotriva proiectului de înapoiere, de sărăcie şi de subdezvoltare pe care l-a susţinut întotdeauna indiferent cum s-a numit urmaşul Partidului Comunist", a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.