Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban știe ce i-a zis Iohannis premierului Dăncilă: 'I-a atras atenţia, sper să nu îndrăznească să comită o asemenea ticăloşie, ar arunca țara în aer'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Dancila Iohannis

Liderul PNL, Ludovic Orban, s-a declarat convins, miercuri, că la întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă s-a discutat despre o posibilă OUG privind amnistia şi graţierea.

"Am convingerea că s-a discutat, nu am nicio îndoială în privinţa asta, că domnul preşedinte i-a atras atenţia doamnei prim-ministru, chiar dacă nu cunosc conţinutul acestor discuţii. Dar sunt convins că preşedintele - care întotdeauna a manifestat o preocupare şi o atitudine extrem de fermă în privinţa măcelăririi Legilor Justiţiei şi în privinţa emiterii unor acte normative care să afecteze regimul drepturilor şi libertăţilor - a avut întotdeauna o atitudine fermă", a spus Orban, la sediul PNL.

Citește și: Vedeta care şi-a dat examenul cu Victor Ponta rupe tăcerea: Dezvăluiri despre fostul premier

El nu crede că joi Guvernul va emite o ordonanţă de urgenţă pe amnistie şi graţiere.

"Sper să nu îndrăznească totuşi să comită o asemenea ticăloşie care ar arunca România în aer. Oricât de deplasat, oricât de disperat ar fi Dragnea, aici e vorba de mulţi actori instituţionali care ei vor răspunde în cazul în care se va lua o astfel de decizie şi care îşi vor asuma o răspundere imensă în plan personal. Şi nu mi se pare că mulţi dintre ei sunt dispuşi să facă lucrul respectiv", a explicat Orban.

Citește și: Gigi Becali a dezvăluit totul: Suma uriaşă de bani pe care trebuie să i-o dea lui Nicolae Dică – de ce nu-l dă afară acum de la Steaua

El nu a dorit să comenteze faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu a ieşit cu o poziţie după întâlnirea cu premierul Viorica Dăncilă.

Orban a afirmat că, din informaţiile pe care le deţine, şedinţele conducerii Camerei Deputaţilor şi Senatului, care sunt programate joi, ar avea legătură cu forma în care a fost adoptată Legea privind taxarea off-shore.

Citește și: Antena 1 dezvăluie detalii despre noul show „Ultimul Trib”: Cine sunt primii concurenţi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.