Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban TUNĂ și FULGERĂ: Vom începe CONTROALE la sânge! AMENINȚARE directă pentru patronii de cluburi

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban susține că vor începe controalele la sânge pentru toți agenții economici și cei care persistă în nerespectarea legii vor fi închiși. Orban a spus că sunt cluburi unde patronii ”parcă se cer singuri” și insistă să nu respecte regulile.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

"Controale la sânge care să ducă la amendarea tuturor celor care nu respectă legea şi, inclusiv, la suspendarea unor autorizaţii de funcţionare pentru agenţi economici, organizatori de evenimente care în mod sistematic încalcă legea. Sunt deja câteva cluburi care parcă se cer singure, nu le dau numele astăzi, dar le ştie toată lumea. Patronilor le transmit de pe acum mesajul că, dacă nu se potolesc, vom închide aceste cluburi", a afirmat Orban, la finalul vizitei efectuate la şantierul Podului de peste Dunăre, în zona Măcin - Smârdan, judeţul Tulcea.

El a fost întrebat ce măsuri vor fi luate în acest weekend pentru a evita apariţia unor focare de coronavirus pe litoral.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.