Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, vizită la MAE în a doua zi de alegeri: 'Modificările la lege sunt modificări care dau rezultate'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a efectuat o vizită sâmbătă la sediul MAE pentru a se interesa de modul în care decurge procesul de votare în străinătate, el punctând că modificările la lege sunt modificări care dau rezultate.

Detalii de culise de la exit-poll-ul CURS-Avangarde: STIRIPESURSE.RO prezintă singurul exit-poll OFICIAL în mediul online

„Ca să facem o evaluare a modului în care decurge procesul de votare la secțiile de votare din străinătate și să vedem dacă mai sunt necesare măsuri în situații care reclamă decizii rapide pentru a asigura condițiile de desfășurare cele mai bune. Din fericire, procesul decurge în bune condiții. Modificările la lege sunt modificări care dau rezultate. Procesul de votare se derulează în condiții bune. Sigur, au apărut mici situații, mi-a spus dl ministru (c.n. Bogdan Aurescu) legat de viteza foarte lentă de reacție a BEC în cursul zilei de ieri în cazul înlocuirilor de delegați la secțiile de votare, respectiv a suplimentărilor de delegați la secțiile de votare. (...) Astăzi au fost în jur de 130 de cereri de înlocuire și 113 de suplimentare. Sper sunt 100 de cereri de suplimentare, care sperăm că vor fi aprobate cât mai repede pentru a asigura personalul necesar derulării în bune condiții la nivelul fiecărui biroul electoral la nivel de secții de votare”, a spus Ludovic Orban la sediul MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.