Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lufthansa şi Air France-KLM au pus ochii pe sloturile companiei falimentare Flybe de pe aeroportul Heathrow

reuters
heathrow

Lufthansa şi Air France-KLM sunt interesate de sloturile de decolare şi aterizare pe aeroportul Heathrow din Londra ale companiei aeriene regionale Flybe din Marea Britanie, care a dat faliment, potrivit ziarului britanic Telegraph, transmite Reuters.

Cei doi operatori aerieni au refuzat să comenteze.

The Telegraph a scris că cele două companii aeriene sunt în discuţii cu administratorii Flybe, care în urmă cu o săptămână şi-a încetat activitatea şi a intrat în insolvenţă pentru a doua oară în trei ani, toate zborurile fiind anulate şi 276 de lucrători disponibilizaţi, potrivit Agerpres.

Administratorii de la Interpath Advisory ar putea avea doar câteva zile să accepte o salvare care ar evita lichidarea afacerii, potrivit publicaţiei care citează surse din comunitatea financiară din Londra.

Lufthansa şi Air France-KLM sunt interesate de cele şapte perechi de sloturi Flybe pentru decolare şi aterizare la Heathrow şi cinci perechi pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, se arată în articol.

Cei doi operatori aerieni ar trebui să-şi asume multe dintre obligaţiile companiei aeriene falimentate, precum şi activele potenţial profitabile, a spus o sursă citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.