Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ambasadorul Luganskului în Rusia: Kievul a lansat 18 rachete HIMARS în prima zi a referendumului

www.tehnomil.net
sistem rachete Himars

Forțele Armate ale Ucrainei au tras 18 rachete din sistemele HIMARS MLRS, de fabricație americană, asupra orașelor autoproclamatei republici populare Lugansk (LNR), în prima zi a referendumului pe tema aderării LNR la Rusia, a anunţat, vineri, ambasadorul republicii în Federația Rusă, Rodion Miroşnik, scrie TASS, potrivit Rador.

"În prima zi a referendumului asupra orașelor din LNR au fost lansate deja 18 rachete HIMARS de către regimul ucrainean '...' Se pare că acesta este un nou mod de a nu recunoaște voința democratică!" - a scris acesta pe canalul Telegram.

Rodion Miroşnik a precizat că Forţele Armate ale Ucrainei au atacat cu rachete din HIMARS orașele Stahanov, Rubejnoe și Svatovo. În urma atacurilor s-au înregistrat distrugeri serioase, dar nu au fost raportate victime, a adăugat ambasadorul.

Anterior, reprezentanța LNR la Centrul Comun pentru Control și Coordonare a problemelor legate de crimele de război din Ucraina a anunţat că, în urma atacului asupra localităţii Stahanov cu folosirea HIMARS, au fost avariate sediul Centrului cultural și de divertisment situat în parcul "Gorniak".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.