Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lui Alexandru Rafila i s-a cerut demisia în Senat: 'Măcar în ceasul al doisprezecelea, aveţi măcar acel dram de onoare'

Digi24
Alexandru Rafila

Senatorul USR Dan Ivan i-a cerut, marţi, demisia ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, în plenul Senatului, la dezbaterea politică "Ora Guvernului".

"Nu întâmplător v-am chemat la 'Ora Guvernului'. Trebuie să fiţi conştient că pe scaunul acela pe care v-aţi aşezat trebuie să munciţi pentru români, nu pentru diverse interese. Nu mai blocaţi legi care pot îmbunătăţi viaţa şi sănătatea românilor! Măcar în ceasul al doisprezecelea, vă rog frumos să aveţi măcar acel dram de onoare şi daţi-vă demisia", a spus Dan Ivan, conform AGERPRES.

El şi-a exprimat nemulţumirea că lista de spitale ce urmau să fie construite cu fonduri din PNRR a fost diminuată şi că Planul Naţional de Cancer "este dezbătut, dar ţinut în sertar, de doi ani".

Liderul senatorilor USR, Radu Mihail, a criticat ordinea în care s-a vorbit de la tribuna Senatului, grupului PSD acordându-i-se, la cererea lui Florian Bodog, ultimul cuvântul şi l-a numit pe Alexandru Rafila "un rateu de ministru".

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a participat, marţi, la Senat, la "Ora Guvernului", la solicitarea Grupului parlamentar al AUR. Senatorii AUR l-au invitat pe Rafila pentru a clarifica unele aspecte referitoare la Strategia de vaccinare a populaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.