Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lui Iohannis i se cere să DIVORȚEZE. Motivul e ULUITOR

nebunie crazy

Politica din România pare un izvor nesecat. Când spui că așa ceva nu s-a mai auzit apare ceva și mai tare. Ultima nebunie care vine din absurdul românesc este o SOLICITARE  de DIVORȚ adresată președintelui României. Lui Klaus Iohannis i se cere să se despartă de Carmen Iohannis pentru că ar fi solicitat tăierea a 42 de arbori de pe domeniul reședinței oficiale a președintelui României de la Neptun.

Iată comunicatul remis redacției de Partidul Ecologist Român (PDF):

„Ca in familia prezidentiala canta gaina, s-a prins toata lumea inca din campania electorala.

Capriciile Primei Doamne pot fi tolerate de sot, dar nu trebuie sa afecteze un popor intreg. Mai ales poporul roman, in istoria caruia a existat un precedent de trista amintire. Pe langa celelalte extravagante prin care s-a remarcat doamna Carmen Iohannis, cea mai recenta actiune relatata de presa le intrece pe toate.

Potrivit informatiilor care circula in mass-media, la cererea expresa a Primei Doamne au fost pusi la pamant 42 de arbori din gradina vilei de protocol de la Neptun. Motivul este unul halucinant: consoarta presedintelui nu suporta insectele de sezon, care roiau in mod firesc in arborii cu pricina. Cum presedintele nu misca in fata doamnei sale, nesabuita cerere a fost indeplinita si cei 42 de copaci au fost rasi de pe fata pamantului.

Citește și: Anunț TERIBIL de la medici: Ce se întâmplă cu Carmen Iohannis

Daca domnul Klaus Iohannis, pe langa cei sapte designeri vestimentari, ar fi adus la Cotroceni si un consilier pe probleme de mediu, poate ca actuala Prima Doamna ar fi inteles cat de important este sa protejezi mediul, deci sa sadesti arbori, nu sa pui drujba pe ei.

Citește mai multe AICI

Iar daca presedintele Iohannis a inteles inaintea sotiei sale, ca in fisa sa de post intra si protectia mediului, exista un mod de protest extrem, dar eficient: seful statului sa divorteze, daca altfel nu este in stare sa iasa de sub papacul sotiei!„

Vezi și: Carmen Iohannis o să fie desființată după ce a apărut așa / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.