Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lui Ludovic Orban i s-a făcut milă de Florin Cîțu: A fost o execuție fără proces

„PNL s-a transformat în unitate militară, pare că o juntă a dat o lovitură de partid”, declară președintele formațiunii Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost lider al PNL. El apreciază că demisia lui Florin Cîțu a fost „o execuție fără proces”. Ludovic Orban spune, la RFI, despre demisia lui Florin Cîțu de la șefia PNL că ”a fost o execuție fără proces”. „A demonstrat că Congresul din septembrie a avut nu scopul de a-l alege pe Cîțu președinte, ci a avut ca scop îndepărtarea mea din fruntea PNL, pentru a face posibilă ocuparea totală a PNL de către cei care au determinat alianța cu PSD-ul. Dacă eu aș fi rămas președintele PNL, această alianță cu PSD nu s-ar fi făcut”, afirmă Orban.

Citește și: Exclus din PSD, Dumitru Coarnă s-a dezlănțuit: În România avem doar marionete

În opinia sa, ”răul din PNL nu a fost reprezentat numai de Cîțu, răul din PNL este în primul rând această nomenclatură a PNL, care este total subordonată voinței lui Iohannis și care fără nici un fel de responsabilitate și fără să dea seamă în nici un fel, pur și simplu, își bate joc de leadership-ul PNL și de strategia partidului”. „Acum, vor să mai pună un fraier în funcția de președinte al PNL, care în mod evident să nu aibă nici un fel de autoritate (...). Mi se pare total nepotrivit pentru un partid liberal, pentru un partid democratic să vină cu o asemenea soluție. PNL s-a transformat în UM PNL, Unitatea Militară PNL. Păi, să pui președintele un general de armată și secretarul general pe ministrul de Interne, care e șeful Poliției, Jandarmeriei, îmi pare așa că parcă o juntă militară a dat o lovitură de partid, ca să confiște un partid istoric și să-l folosească pentru interesele altora, nu ale românilor”, conchide Orban.

Florin Cîţu a anunțat, sâmbătă, că a demisionat de la conducerea PNL. „Nu am avut șansa că vorbesc cu colegii mei, din păcate nu au vrut să participe la ședință, singura convocată statutar. Păcat că PNL arată astăzi că nu respectă statutul”, a afirmat Cîțu după şedinţei Biroului Executiv al partidului, la care liderii filialelor locale nu s-au prezentat. Liderii PNL au convocat pentru duminică, 10 aprilie, un congres extraordinar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.