Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lui Traian Băsescu i s-a tăiat microfonul exact în timp ce citea lista liderilor europeni vânduți lui Putin/ Video

traian basescu

Un moment tensionat a avut loc în Parlamentul European și l-a avut în centru pe fostul președinte al României, europarlamentarul Traian Băsescu. Acesta a citit o listă a foștilor premieri din Europa, care după finalul mandatului s-au angajat la firme rusești ale apropiaților lui Vladimir Putin. În timp ce citea această listă, președintele de ședință i-a tăiat microfonul lui Traian Băsescu sub pretextul că a depășit timpul alocat.

”Avem o altă mare problemă, problema consolidării lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene. Și aici o să enumăr câțiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor: Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă rusească, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finanțe austriac, și sigur nu putea să lipsească Dominique Strauss Kahn. Cu astfel de oameni în jurul său și în vârful ...(microfonul a fost tăiat)

Șeful de ședință, europarlamentarul Rainer Wieland: Mulțumesc mult, dragă coleg Băsescu. Mulțumesc. Colegul! Colegul! Coleg Traian, păstrați ordinea!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.