Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique a revenit la reprezentativa Spaniei

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Luis Enrique a revenit la reprezentativa Spaniei, după ce, în vară, a fost nevoie să renunțe după ce fiica sa s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Din dorința lui Enrique, Robert Moreno nu își va relua postul de secund la echipa națională a Spaniei, potrivit Mediafax.

Președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că Robert Moreno a spus că va renunța la reprezentativa Spaniei, după ce a reușit să o califice la Campionatul European. Rubiales a mai declarat că Luis Enrique își va relua postul pe banca tehnică a Spaniei.

Răsturnare de situație la Ministerul Apărării: de unde se iau bani pentru a plăti sistemul Patriot

Se pare că Luis Enrique a cerut ca Robert Moreno să fie înlocuit din poziția de antrenor secund al naționalei Spaniei, jurnalistul Lluis Lainz, apropiat al celor doi, declarând: ”Ce m-a suprins cel mai mult a fost că Luis Enrique a decis să revină fără Robert Moreno. Nu există nici un motiv care să justifice această decizie a lui Luis Enrique. Au început să lucreze împreună în 2008 şi Moreno a fost un sprijin pentru Luis Enrique. Realitatea pură şi dură este că Robert nu va fi secundul lui Enrique pentru că Luis însuşi i-a cerut lui Rubiales să nu-l aibă pe bancă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.