Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Fonsi va lansa la 1 februarie 'Vida', cel mai `important album` al său

Realtor.com
Luis Fonsi

Cantautorul portorican Luis Fonsi a anunţat vineri că noul său album intitulat 'Vida', pe care l-a considerat cel mai "important" din carieră, va fi lansat la 1 februarie şi va cuprinde 15 piese care includ şi două remix-uri ale hitului său 'Despacito' şi un cântec dedicat fiului său Rocco, relatează EFE preluat de agerpres.

Această nou producţie discografică va avea "mult dans" şi multă dragoste şi este un omagiu adus fiului meu, Rocco", a spus Luis Fonsi. Albumul, după cum a mărturisit interpretul pe reţelele de socializare, este "cel mai important" al carierei sale, "o piatră de hotar" după 'Despacito'', a subliniat el.

 


Discul, care îi are ca producători pe columbienii Mauricio Rengifo şi Andrés Torres, include şi două versiuni ale hitului 'Despacito' care a revoluţionat lumea în 2017. Este vorba de piesa originală cântată împreună cu Daddy Yankee şi cea în care s-a alăturat şi starul canadian Justin Bieber.

Include de asemenea colaborările lui Fonsi cu Demi Lovato ('Echame la culpa') şi Stefflon Don ('Calipso'), alături de versiunea 'Calipso' cu Karol G, precum şi 'Imposible', cel mai recent single al său în colaborare cu compatriotul său Ozuna.

Luis Fonsi s-a declarat "foarte mândru" de rezultat, mai ales deoarece "este un album care s-a schimbat" pe măsură ce a trecut timpul. Inţial planul era de a-l lansa pe piaţă, la jumătatea anului 2017, înainte ca 'Despacito' să-i schimbe viaţa şi să devină cea mai ascultată piesă 'latino' pe platformele de 'streaming' la nivel internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.