Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Suarez despre retragerea lui Messi: 'Leo va mai juca mult timp'

messi balon de aur

Luis Suarez (32 de ani), unul dintre jucătorii de bază ai campioanei Spaniei, Barcelona, a oferit un interviu celor de la Bein Sports, în cadrul căruia a fost întrebat despre Lionel Messi, dar și despre ce s-a întâmplat în Liga Campionilor, în ultimele două sezoane, potrivit Mediafax.

Barcelona a fost eliminată anul trecut în semifinalele Ligii Campionilor de Liverpool, în timp ce, în sezonul 2017-2018, gruparea blaugrana a pierdut în sferturi în fața echipei AS Roma.

"Nu este ușor să câștigi cele trei competiții, nu este ușor să câștigi Liga Campionilor. Este foarte greu. Suntem îndurerați din cauza a ceea ce s-a întâmplat în ultimele două sezoane. A fost greșeala noastră 100% și suntem conștienți că trebuie să îndreptăm situația", a spus Luis Suarez.

Jucătorul din Uruguay a vorbit despre Lionel Messi, cel care a câștigat al șaselea Balon de Aur, luni, 2 decembrie: "M-a impresionat poza cu cele șase Baloane de Aur pentru că este ceva unic. Ceea ce face în fotbal este ceva istoric. Mă mândresc că este prietenul și colegul meu.

CITEȘTE ȘI: Cel mai puternic somnifer natural: Alungă stresul și te relaxează total

(n.red. - Lionel Messi a spus la decernarea premiului că nu mai are mult timp să joace) Eu cred că se interpretează cuvintele. Mai întâi trebuie să înțelegeți că Leo tocmai ce primise un nou Balon de Aur, iar în acel moment era fericit și emoționat, pentru că este și el un om ca noi. Cred că Leo Messi va mai juca mult timp".

În plus, Luis Suarez a vorbit și despre Antoine Griezmann, venit la Barcelona în vara anului 2019: "El singur se acomodează. În vestiar a fost primit foarte bine. A demonstrat că vine să ne ajute să câștigăm trofeele pe care le vrem.

(n.red. - despre cinele pe care le ia cu Messi și Griezmann) Sunt momente când ne simțim bine, când încercăm să ne cunoaștem mai bine. Sunt clipe frumoase care vor ajunge amintiri".

Uruguayanul a fost întrebat și despre revenirea lui Neymar la Barcelona: "Plecarea lui a fost un risc, a vrut să încerce o nouă provocare, deși era conștient că era la cel mai bun club din lume, înconjurat de cei mai buni jucători. Este o decizie de înțeles. Revenirea lui depinde de club, de PSG și de el. Ca prieten, mi-ar plăcea să îl văd fericit și să joace acolo unde se simte bine".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.